Ακολουθήστε μας στο Google news

Η αποστολή του Απόλλωνα αναχώρησε για την Ιταλία το βράδυ της Τρίτης ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Πέμπτης με την Αταλάντα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτό το παιχνίδι, όπως και σε όλα τα άλλα, δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν ο Γιάννης και η Έλενα. Είναι παντού αυτό το ζευγάρι, κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Το ταξίδι τους για την Ιταλία περιλαμβάνει από το αεροδρόμιο Λάρνακας στάση στο Βουκουρέστι, μετά Μιλάνο και μετά Reggio Emilia. Η ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ταχτσίδης, η ηλικία του και ο Βέρτης… -ThemaSports
30/05 @ 09:29

Ο Ταχτσίδης, η ηλικία του και ο Βέρτης…

Χθεσινά δημοσιεύματα φέρουν τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, να είναι στη λίστα των τεχνικών υπευθύνων του Απόλλωνα. Ο 33χρονος Ελλαδίτης επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Ρουμανική Κλουζ.

Τον δελάζει το νέο «πρότζεκτ»… -ThemaSports
29/05 @ 11:09

Τον δελάζει το νέο «πρότζεκτ»…

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, είχε βρεθεί κοντά στην επιστροφή του στον Απόλλωνα, για κάποιους λόγους, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης αποφάσισε τελικά να φέρουν τον Σλοβάκο Αντριάν Γκούλα.

Αποκλείεται να «ξεχάσουν» τον Ταραπουλούζη… -ThemaSports
29/05 @ 08:07

Αποκλείεται να «ξεχάσουν» τον Ταραπουλούζη…

«Ελεύθερο πουλί» σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι από προχθές ο Σίμος Ταραπουλούζης. Το όνομα του ταυτίστηκε με την Ομόνοια, της εποχής του Παπασταύρου. Έκανε σχετική αναφορά ο ίδιος, στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση – σεντόνι, που δημοσίευσε χθες στα κοινωνικά δίχτυα.

Το βιολί του ο Μαραγκός… -ThemaSports
29/05 @ 07:47

Το βιολί του ο Μαραγκός…

Με αφορμή την απογευματινή ανακοίνωση του σωματείου, όπου διαμύνησαν ότι πρέπει να διατηρηθεί η ενότητα στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα, είχαμε νέα παρέμβαση από την ηγεσία της Απόλλων Ladies.

Ομονοιάτικο «κτύπημα» με Λανγκ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/05 @ 19:25

Ομονοιάτικο «κτύπημα» με Λανγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια δημοσίευσε βίντεο με το τέρμα του Άνταμ Λανγκ κόντρα στην Καμπάλα στο ΓΣΠ στη νίκη με 4-1.

ΛΙΣΤΑ-ThemaSports
28/05 @ 17:49

ΛΙΣΤΑ

Στις 19 Ιουνίου θα μάθει αντίπαλο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΑΠΟΕΛ. Δείτε τη λίστα με τους πιθανούς αντιπάλους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ