Ο Γιούργκεν Γκλοπ, θα αποχαιρετήσει την Λίβερπουλ, την Κυριακή (19/05), έπειτα από εννέα χρόνια παρουσίας στον πάγκο της. Ο Γερμανός, βρέθηκε στο "Άνφιλντ" για να απολαύσει τις τελευταίες του στιγμές στο γήπεδο ως προπονητής της ομάδας και συγκλόνισε τους οπαδούς με το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ μετρούν αντίστροφα για την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας τους με τη Γούλβς για την Premier League. Ο αγώνας αναπόφευκτα θα είναι φορτισμένος συγκινησιακά, καθώς θα είναι ο τελευταίος με τον Γιούργκεν Κλοπ στο τιμόνι της ομάδας.

Ο Γερμανός, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, μόνος του στο "Άνφιλντ", στάθηκε στο κέντρο του γηπέδου και αντίκρισε τον αγωνιστικό χώρο. Πρόκειται για λίγες τελευταίες στιγμές ηρεμίας για τον Κλοπ, πριν από το ''last dance'' μιας μακράς και επιτυχημένης πορείας.

Το βίντεο με τον τεχνικό να βρίσκεται στο γήπεδο, έχει γίνει viral στους οπαδούς της Λίβερπουλ και στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Τεν Χαγκ έμεινε στη Γιουνάιτεντ, ο Ράσφορντ φεύγει; Νέα «σενάρια», σε αναμονή για... πρόταση!-ThemaSports
13/06 @ 08:37

Ο Τεν Χαγκ έμεινε στη Γιουνάιτεντ, ο Ράσφορντ φεύγει; Νέα «σενάρια», σε αναμονή για... πρόταση!

Αβέβαιο το μέλλον του Μάρκους Ράσφορντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την παραμονή του Έρικ Τεν Χαγκ. Έντονη φημολογία πως θα έρθει πρόταση για την απόκτηση του, την στιγμή που η σεζόν του κύλησε... ολότελα αρνητικά!

Γιουβέντους: Τιάγκο Μότα και επίσημα έως το 2027 στους "μπιανκονέρι-ThemaSports
12/06 @ 20:40

Γιουβέντους: Τιάγκο Μότα και επίσημα έως το 2027 στους "μπιανκονέρι

Ο Τιάγκο Μότα ανακοινώθηκε από τη Γιουβέντους και θα είναι ο νέος τεχνικός των "μπιανκονέρι" έως το 2027 με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει με ένα πανέξυπνο βίντεο τον Ιταλό προπονητή

Πριν την ανανέωση με Τεν Χαγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε συζητήσεις με τον Μάρκο Σίλβα!-ThemaSports
12/06 @ 19:03

Πριν την ανανέωση με Τεν Χαγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε συζητήσεις με τον Μάρκο Σίλβα!

Παρά τη μέτρια σεζόν που πραγματοποίησε φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αρκετά σκαμπανεβάσματα και πολλά αγωνιστικά ζητήματα, η διοίκηση του συλλόγου τελικώς πήρε την απόφαση να ανανεώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έρικ Τεν Χαγκ για ακόμα δύο χρόνια και μέχρι το καλοκαίρι του 2026!

Επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Φεράν Τόρες-ThemaSports
12/06 @ 18:01

Επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Φεράν Τόρες

Η Νιούκαστλ προχώρησε στην κατάθεση πρότασης στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φεράν Τόρες, με το προσφερόμενο ποσό των Άγγλων να αγγίζει τα 20 εκατομμύρια.

«Θα είσαι... μόνο προπονητής»: Ποια είναι η μεγάλη αλλαγή στον ρόλο του Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ;-ThemaSports
12/06 @ 15:41

«Θα είσαι... μόνο προπονητής»: Ποια είναι η μεγάλη αλλαγή στον ρόλο του Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ;

Μπορεί ο Έρικ Τεν Χαγκ να συνεχίζει κανονικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως υπάρχει μία πολύ μεγάλη αλλαγή, ως προς τον τρόπο που θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια των μεταγραφικών περιόδων η ομάδα. Πάρθηκε η απόφαση από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, συμφώνησε ο Ολλανδός!

Η Άστον Βίλα στον... δρόμο που χάραξε η Σίτι: Ανοίγει νέα κόντρα με την Πρέμιερ Λιγκ!-ThemaSports
12/06 @ 15:17

Η Άστον Βίλα στον... δρόμο που χάραξε η Σίτι: Ανοίγει νέα κόντρα με την Πρέμιερ Λιγκ!

Σκέψεις να κινηθεί νομικά εις βάρος της Πρέμιερ Λιγκ, θίγοντας το ρόλο και τις συνέπειες της προσαρμογής των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ με τους κανονισμούς κερδοφορίας και βιωσιμότητας, κάνει το μεγάλο αφεντικό της Άστον Βίλα, Νασέφ Σοίρις.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ