Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου, Κώστας Χριστοφόρου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM και αποκάλυψε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με Ανόρθωση για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για τον τίτλο και τη γιορτή της ομάδας: «Γιορτάζουμε συνεχώς ως ομάδα. Όπως ήρθαν τα πράγματα φέτος, κάναμε σημαντικές νίκες, όπως εκείνη κόντρα στην Αγία Νάπα. Το “κλειδί” της ανόδου ήταν η σωστή διαχείριση του ρόστερ. Οι ποδοσφαιριστές ήταν πιο έμπειροι, ενώ βοήθησαν και τα νεαρά παιδιά που ήρθαν στο σύνολο. Όταν κάναμε τις δύο σερί ήττες από την Ομόνοια 29Μ και εκτός με τον Ύψωνα μας πείσμωσαν αρκετά. Πήγαμε ως ομάδα στην Πέγεια και πήραμε το διπλό που μας έδωσε την ώθηση να παίξουμε συνεχόμενα με τους τρεις διεκδικητές της ανόδου. Πήραμε σημαντικές νίκες εντός και εκτός έδρας. Τότε φάνηκε “καθαρά” πως υπήρχαν δυνάμεις για άνοδο. Οι νίκες αυτές ήταν πολύτιμες».

 

Για την άνοδο και το πρωτάθλημα: «Σίγουρα ήταν δίκαιο το πρωτάθλημα, για να βγουν αυτά τα αποτελέσματα κάπου υπερτερούσαμε ως ομάδα».

Για τον προπονητή και την ομάδα και τον προγραμματισμό: «Με τον προπονητή συμφωνήσαμε σε όλα. Θεωρώ πως σήμερα ή αύριο θα υπογραφεί το συμβόλαιο και ξεκινήσαμε τον προγραμματισμό μας. “Στήνουμε” την προπονητική ομάδα και το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Στη συνέχεια θα πάρουν σειρά οι παίκτες του συνόλου. Θέλαμε να περάσει το Πάσχα και μετά να ενημερωθούν ποιοι συνεχίζουν και ποιοι φεύγουν από την ομάδα».

Για τις αλλαγές στην ομάδα λόγω πρώτης κατηγορίας: «Η ομάδα καλείται να αλλάξει σε όλα τα επίπεδα. Σκοπός είναι να αλλάξουμε πλήρως το προπονητικό κέντρο και να το αναβαθμίσουμε, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε στο καλύτερο επίπεδο, τουλάχιστον οι παίκτες να “βγάζουν” τον καλύτερο εαυτό στο γήπεδο. Δεν είμαστε “μεγάλη” ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το μπάτζετ της ομάδας: «Συνεχώς αλλάζουν τα δεδομένα. Ρωτάμε συνεχώς για να μάθουμε για κάποια θέματα. Θα είναι ένα ποσό που δεν θα μας “γκρεμίζει” για το μέλλον. Το ποσό αυτό που θα ξοδευτεί θα μας αφήνει δυνάμεις. Τα νούμερα δεν είναι ίδια, οι χορηγίες αλλάζουν συνεχώς, άρα ανάλογα θα γίνονται τα έξοδα και οι επενδύσεις. Είναι και το τηλεοπτικό συμβόλαιο, το μετρήσαμε και το βάλαμε κάτω. Η ομάδα θα δουλέψει με τον ίδιο τρόπο, όπως δουλεύει τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα θα διαχειριστεί όποιο πρόβλημα έρθει στο “δρόμο” μας. Οι φίλαθλοι να μείνουν ήρεμοι, διότι τα πάντα θα είναι ξεκάθαρα και στο σωστό “δρόμο”».

Για τον κόσμο: «Η βοήθεια ήταν τεράστια σε όλα τα επίπεδα. Οι ομάδες ζηλεύουν τον παλμό, τη στήριξη και την παρουσία τους, είναι ο δωδέκατος παίκτης στην πραγματικότητα. Οι φίλαθλοι έσπρωξαν τους παίκτες στις δύσκολες στιγμές».

Για την έδρα της επόμενης σεζόν: «Κάναμε μία προφορική συμφωνία με το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και οι υπογραφές του συμβολαίου. Έγιναν κάποιες συζητήσεις με την ΑΕΚ, αλλά λόγω κόστους δεν “προχώρησε” η υπόθεση. Η διοίκηση της ΑΕΚ μας βοήθησε τα μέγιστα, τους ευχαριστούμε γι αυτό, ωστόσο, ήταν “μεγάλη” η οικονομική διαφορά που δεν μπορούσαμε να την αντέξουμε ως ομάδα».

Που αφιερώνει η ομάδα την άνοδο; «Σε εκείνους που μας βλέπουν από “ψηλά” και στον φανταστικό κόσμο μας».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το δεκάρι των «περιστεριών» που έκλεψε καρδιές! -ThemaSports
23/04 @ 08:57

Το δεκάρι των «περιστεριών» που έκλεψε καρδιές!

Στο ντέρμπι της Ομόνοιας 29ης Μαίου με την Ομόνοια Αραδίππου στο ΓΣΠ, «έκλεψε καρδιές» ο παίχτης που φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 10, από την φιλοξενούμενη ομάδα…

Χριστοφόρου: «Θα παίζουμε στο ΑΕΚ Αρένα στην Α' κατηγορία - Προτάσεις από τη Σαλαμίνα σε δύο παίκτες μας»-ThemaSports
08/04 @ 12:25

Χριστοφόρου: «Θα παίζουμε στο ΑΕΚ Αρένα στην Α' κατηγορία - Προτάσεις από τη Σαλαμίνα σε δύο παίκτες μας»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου, Κώστας Χριστοφόρου, την επομένη της μεγάλης νίκης της ομάδας του επί του Ολυμπιακού, η οποία άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την άνοδο στην Α' κατηγορία μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Ομόνοια Αραδίππου: Τα ΞΕΦΡΕΝΑ πανηγύρια μετά τη νίκη ανόδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)   -ThemaSports
07/04 @ 19:45

Ομόνοια Αραδίππου: Τα ΞΕΦΡΕΝΑ πανηγύρια μετά τη νίκη ανόδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια Αραδίππου επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Λευκωσίας για την 11η αγωνιστική.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ