Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Άρη και την ισοπαλία στη Λεμεσό: «Πήγαμε για να νικήσουμε στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Δεχθήκαμε γκολ αλλά αντιδράσαμε άμεσα. Μετά δεν αποδώσαμε όσο μπορούσαμε, κάναμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί στο τελικό κομμάτι. Στο τέλος και ο αντίπαλος μας είχε ευκαιρίες. Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα».

Δεν εξαρτάται η 4η θέση από εσάς, ενώ έχετε και τον τελικό Κυπέλλου: «Εμείς πρέπει πρώτα να κάνουμε σωστά την δουλειά μας. Τις ελπίδες για την 4η θέση θα τις πολεμήσουμε. Έρχεται δύσκολο ματς με την Ομόνοια αλλά το ματς είναι στην έδρα μας και οφείλουμε να πάρουμε τη νίκη. Μετά θα επικεντρωθούμε στον τελικό που μπορεί να μας δώσει ένα τρόπαιο και έξοδο στην Ευρώπη».

Για την προπώληση των εισιτηρίων για τον τελικό: «Η προπώληση θα αρχίσει μετά την αστυνομική σύσκεψη που θα γίνει πιθανότατα 8 Μαΐου. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση, ο κόσμος μας ρωτά καθημερινά. Θα το συνδυάσουμε και κάποια δώρα αναμνηστικά. Έχουμε αρκετά στοπ μυαλό μας. Δεν είναι δύσκολο να εξαντληθούν τα εισιτήρια σε ένα παιχνίδι που διεκδικούμε τρόπαιο».

Αν δεν εξαντλήσετε τα εισιτήρια για τη νότια υπάρχει περίπτωση να τα παραχωρήσετε στην Ομόνοια; «Αυτό θα το δούμε. Κάποιοι ίσως να μας ειρωνεύονται ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να εξαντλήσουμε τις 9 χιλιάδες εισιτήρια. Εμείς το πιστεύουμε, έχουμε τον κόσμο μας».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θα είναι ο πρώτος του τίτλος!-ThemaSports
16/05 @ 22:30

Θα είναι ο πρώτος του τίτλος!

Σαν βοηθός έχει πολλούς τίτλους αλλά σαν πρώτος προπονητής θέλει τον πρώτο

Με μια φωνή οι Παφίτες (Βίντεο)-ThemaSports
16/05 @ 21:30

Με μια φωνή οι Παφίτες (Βίντεο)

Πολύ όμορφο βίντεο ενόψει τελικού από την Πάφο

ΠΑΦΟΣ FC: «Ψάχνουμε άτομα να εμφανιστούν στην ταινία μας»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 15:11

ΠΑΦΟΣ FC: «Ψάχνουμε άτομα να εμφανιστούν στην ταινία μας»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάρτηση από την Πάφος FC η οποία ψάχνει άτομα να εμφανιστούν στην ταινία που ετοιμάζει και βάζει κάποια κριτήρια για το ποιοι μπορούν να παίξουν σε αυτή.

ΕΠΙΚΟ κάλεσμα Μιχάλη Σοφοκλέους: «Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και η καλύτερη Πάφος ας κερδίσει»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 08:42

ΕΠΙΚΟ κάλεσμα Μιχάλη Σοφοκλέους: «Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και η καλύτερη Πάφος ας κερδίσει»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής, Μιχάλης Σοφοκλέους, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της Πάφου μέσω της επίσημης σελίδας της Παφιακής ομάδας, για τον Σαββατιάτικο (18/05, 20:00) τελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

ΖΑΙΡΟ στο {TS}: «Πολύ ξεχωριστό βραβείο - Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το τρόπαιο στην Πάφο» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 20:46

ΖΑΙΡΟ στο {TS}: «Πολύ ξεχωριστό βραβείο - Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το τρόπαιο στην Πάφο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του ThemaSports έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Ζάιρο Ντα Σίλβα, ο οποίος θα παραλάβει στην αποψινή εκδήλωση για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024, το βραβείο για την ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ στο Α' γκρουπ.

Θεοχάρους: «Η κατάκτηση του κυπέλλου θα επουλώσει τις πληγές της σεζόν»-ThemaSports
15/05 @ 10:05

Θεοχάρους: «Η κατάκτηση του κυπέλλου θα επουλώσει τις πληγές της σεζόν»

Στον Σούπερ σπορτ ΦΜ μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου Χάρης Θεοχάρους

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ