Στη μάχη για κατάκτηση του φετινού τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας μπαίνουν Παρνασσός και Sabbianco Aνόρθωση, με τη σειρά των παιχνιδιών της τελικής φάσης να αρχίζει το Σάββατο, 20 Απριλίου, στο στάδιο «Κυριάκος Πίσσης», στις 16:30. Η ομάδα του Στροβόλου ξεκινάει με προβάδισμα τη διαδικασία, καθώς προηγείται με 2-1 στις νίκες, με την πρωταθλήτρια να αναδεικνύεται στα πέντε νικηφόρα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Το συγκρότημα του Σάββα Ζωγράφου παίζοντας στην έδρα του θα επιδιώξει να ισχυροποιήσει την προσπάθειά του για κατάκτηση του φετινού τίτλου, ώστε να βάλει τέρμα στην κυριαρχία της «Κυρίας» τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη, η ομάδα του Μάριου Ευσταθιάδη κατακτώντας προ ημερών το κύπελλο, θέλει να πάρει και το πρωτάθλημα, κάτι που αν γίνει θα σημαίνει ταυτόχρονα και το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ.

Οι αναμετρήσεις προμηνύονται συναρπαστικές, με βάση τα όσα έδειξαν οι δυο ομάδες στα προηγούμενα έξι συναπαντήματά τους στην τρέχουσα σεζόν.

Στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος ο Παρνασσός είχε επικρατήσει στην πρεμιέρα με 24-19, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι έφεραν ισοπαλία 24-24. Στους δυο αγώνες της δεύτερης φάσης, οι δυο ομάδες κατέγραψαν από μία επιτυχία. Στον πρώτο γύρο η «Κυρία» κέρδισε με 35-33 και στον δεύτερο ο Παρνασσός με 29-27, αμφότερες εκτός έδρας.

Επιπλέον, οι δυο τους διεκδίκησαν και το σούπερ καπ την αρχή της χρονιάς και το κύπελλο την περασμένη εβδομάδα, με την ομάδα της Αμμοχώστου να επικρατεί και στους δυο αγώνες με 23-17 και 30-23 αντίστοιχα.

Απονομή τίτλου στα CyView Λατσιά

Στο μεταξύ, το Σαββατοκύριακο (20-21/04) πέφτει η αυλαία στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών, με τους αγώνες της 20ης και τελευταίας αγωνιστικής, ενώ θα γίνει και η απονομή του τίτλου στα CyView Λατσιά. Η πρωταθλήτρια της φετινής σεζόν θα παραλάβει το τρόπαιο μετά τον αγώνα της απέναντι στον ΑΟ Αραδίππου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (21/04, 15:00) στο γήπεδο του Παρνασσού στον Στρόβολο. Στους άλλους αγώνες, η δευτεραθλήτρια Ε.Ν. Αθηένου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (20/04, 18:00) τον Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου, ενώ την Κυριακή (21/04, 15:00) θα γίνει η αναμέτρηση K.Ν. Αγ. Τριμιθιάς - Cablenet Πανελλήνιος.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταεκβοντό: Με 12 μετάλλια επέστρεψε η Κυπριακή αποστολή από τη Βουλγαρία-ThemaSports
29/04 @ 18:25

Ταεκβοντό: Με 12 μετάλλια επέστρεψε η Κυπριακή αποστολή από τη Βουλγαρία

Με 12 μετάλλια επέστρεψε η κυπριακή αποστολή του ταεκβοντό από το διεθνές τουρνουά HEREYA OPEN που διεξήχθη στη Βουλγαρία.

Τοξοβολία: Η Κυπριακή αποστολή επιστρέφει από τη Βουλγαρία με 7 μετάλλια!-ThemaSports
29/04 @ 18:07

Τοξοβολία: Η Κυπριακή αποστολή επιστρέφει από τη Βουλγαρία με 7 μετάλλια!

Η κυπριακή αποστολή της τοξοβολίας επιστρέφει από το Διεθνές Τουρνουά «Danube Arrows» που έγινε στη Βουλγαρία με 1 χρυσό, 4 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής: 7η η Εθνική ομάδα στο Σύνθετο ομαδικό-ThemaSports
29/04 @ 17:59

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής: 7η η Εθνική ομάδα στο Σύνθετο ομαδικό

Η εξαιρετική παρουσία της κυπριακής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Ρίμινι της Ιταλίας ολοκληρώθηκε με την έβδομη θέση της Εθνικής ομάδας στο Σύνθετο ομαδικό, στην ιστορική πρώτη της συμμετοχή σε τελικούς της διοργάνωσης.

Καλές κυπριακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ουγγαρία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
29/04 @ 17:48

Καλές κυπριακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ουγγαρία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Στο τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου αρκετοί αθλητές και αθλήτριές μας μπήκαν ή συνέχισαν στον ανοιχτό στίβο, προσδοκώντας ότι τον Μάιο θα ανεβάσουν ρυθμούς και επιδόσεις, κάνοντας σαφώς περισσότερους αγώνες.

Τα αποτελέσματα των Κύπριων αθλητών-φοιτητών στις ΗΠΑ-ThemaSports
29/04 @ 17:32

Τα αποτελέσματα των Κύπριων αθλητών-φοιτητών στις ΗΠΑ

Λίγες μόνο ημέρες αγωνιστικής δράσης σε ανοικτά μίτινγκ απομένουν για τους αθλητές και τις αθλήτριες που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αφού εντός Μαΐου θα διεξαχθούν οι τελικοί σε όλες τις περιφέρειες, θα ακολουθήσουν οι τελικοί σε Ανατολή και Δύση και η σεζόν θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς του NCAA (5-8 Ιουνίου, Γιουτζίν Όρεγκον).

Ο Μάριος Γεωργίου κατέκτησε άλλα δύο μετάλλια σε μία ώρα!-ThemaSports
27/04 @ 21:20

Ο Μάριος Γεωργίου κατέκτησε άλλα δύο μετάλλια σε μία ώρα!

O  Μάριος Γεωργίου συνεχίζει την συλλογή μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στο Ρίμινι της Ιταλίας. Ο Κύπριος πρωταθλητής κατά τη σημερινή ημέρα αγώνων κατέκτησε άλλα δύο μετάλλια, σε διάστημα μόλις μίας ώρας!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ