Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και προστασίας του Αθλητισμού, Ευθύμιος Ευθυμίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόρισμα της Επιτροπής: «Eίναι μια πολύ δύσκολη έρευνα που εδώ και περίπου δύο χρόνια μελετάται. Θεωρώ ότι ο γενικός εισαγγελέας χειρίζεται πολύ σωστά τα πράγματα, γνωρίζω ότι η συνεργασία μας τόσο με τον γενικό εισαγγελέα όσο και με το βοηθό του είναι σωστή και τα χειρίζονται άψογα. Όσον αφορά το πόρισμα Παπασταύρου διερευνάται, όπως και όλα τα θέματα που είναι ανοιχτά. Είμαι ευχαριστημένος και η Αστυνομία κάνει το καθήκον της. Θα το συζητήσουμε για την καθυστέρηση και μετά από συνάντηση με τον Υπουργό, θα του θέσουμε εις υπόψιν κάποια θέματα, όπως και τη βοήθεια της Αστυνομίας σχετικά με τα πορίσματα μας. Έχουμε και άλλα θέματα που είναι εξίσου σοβαρά, όπως η τροποποίηση του νόμου για διάφορα θέματα. Έχουμε κάνει μεγάλες τομές στο νόμο μας και από εκεί και πέρα θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και για το νόμο, ούτως ώστε να περάσει η άποψη μας και να προστατέψουμε και τους αθλητές σαν άτομα. Μέχρι τώρα δεν έχουμε βρει νόμο που να αναφέρεται στους αθλητές, αλλά χωρίς αυτούς δεν υπάρχει αθλητισμός και πρέπει να τους προστατέψουμε»

Γιατί μιλάμε μόνο για την περίοδο 2019-2023: «Ο νόμος είναι του 17 και η επιτροπή άρχισε το 2019, δεν μπορούμε να πάμε πιο πίσω είναι απλός ο λόγος. Δεν βρήκαμε άτομα να μας μιλήσουν και αν δουλέψουν όλοι προς τη σωστή κατεύθυνση, όλα τα πράγματα θα πανε καλά. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι κάτω από μια μεγάλη υποψία, είναι άδικο αυτό και για την ΚΟΠ αλλά και τη χώρα. Δεν είναι όλα μαύρα και στραβά, αλλά μεγαλώνει η υποψία και ζημιώνει το ποδόσφαιρο σαν ποδόσφαιρο. Το πόρισμα μας εμάς έχει κατάληξη, αν το χειριστούν οι υπόλοιποι σωστά, θα έχουμε και αποτελέσματα».

Για τα αποτελέσματα: «Κάναμε αρκετή δουλειά δύο χρόνια, ταλαιπωρηθήκαμε και δεν θέλω απλά να αναφερθούν τώρα. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τα προβλήματα, όταν πάμε να αλλάξουμε το νόμο. Είναι το «κλειδί» για να έρθουν περαιτέρω εξελίξεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα το οποίο δεν επιλύεται από το κράτος, είναι τεράστια δύναμη και τα προβλήματα μπορεί να τα λύσει».

Για το πόρισμα που αφορά τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα: «Γίνεται ποινική έρευνα και προχωρά με γοργούς ρυθμούς η διαδικασία».

Για τα παιχνίδια: «Αν απαντήσω στο ερώτημα σας, θα είναι σαν να απαντώ στο τι λέει το πόρισμα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ