Themasports

Μόνο Πέμπτες θα παίζει ο ΠΑΟΚ, όπως προέκυψε από την ανακοίνωση του του Europa Conference League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Γνωστό έγινε πριν από λίγη ώρα το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, η UEFA γνωστοποίησε όλες τις αγωνιστικές από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, όταν και ολοκληρώνονται τα γκρουπ στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Conference ξεκινάει από το Ελσίνκι, όπου αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα, στη συνέχεια υποδέχεται την Άιντραχτ, ταξιδεύει στη Σκωτία για να αντιμετωπίσει την Αμπερντίν.

Στο δεύτερο γύρο, παίζει στην Τούμπα με τους Σκωτσέζους, πάει στη Φρανκφούρτη για να αναμετρηθεί με την Άιντραχτ και κάνει φινάλε με την Ελσίνσκι μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

21/9 Ελσίνικι-ΠΑΟΚ 19:45
5/10 ΠΑΟΚ-Άντραχτ 22:00
26/10 Αμπερντίν-ΠΑΟΚ 22:00
9/11 ΠΑΟΚ-Αμπερντίν 19:45
30/11 Άιντραχτ-ΠΑΟΚ 22:00
14/12 ΠΑΟΚ-Ελσίνκι 19:45

Το συνολικό πρόγραμμα του Europa Conference League:

Πηγή: sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το τρόπαιο του Conference League στο μνημείο της Θύρας 7 και στα μνήματα Μιλτιάδη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
31/05 @ 20:46

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το τρόπαιο του Conference League στο μνημείο της Θύρας 7 και στα μνήματα Μιλτιάδη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός τίμησε τους νεκρούς του με το τρόπαιο του Conference League, το οποίο βρέθηκε στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7, αλλά και στο μνήμα των Μιλτιάδη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη.

«Θεέ μου, Θεέ μου γιατί θέλει δύο λεπτά για να τελειώσει»: Συγκλονιστικό βίντεο με ηλικιωμένο φίλαθλο του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
31/05 @ 19:31

«Θεέ μου, Θεέ μου γιατί θέλει δύο λεπτά για να τελειώσει»: Συγκλονιστικό βίντεο με ηλικιωμένο φίλαθλο του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Viral εχει γίνει ένα τρομερό βίντεο όπου διακρίνεται ένας ηλικιωμένος οπαδός του Ολυμπιακού να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ του Ελ Κααμπί στον τελικό του Conference League.

«Μαζί με εμάς, να δούνε και οι νεκροί μας»: Η κούπα του Conference League στο μνημείο της Θύρας 7 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
30/05 @ 19:47

«Μαζί με εμάς, να δούνε και οι νεκροί μας»: Η κούπα του Conference League στο μνημείο της Θύρας 7 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πράξη τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη έκαναν στον Ολυμπιακό και η κούπα του Europa Conference League βρέθηκε στο μνημείο της Θύρας 7 μπροστά από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Φιορεντίνα: Οπαδοί πήραν μαζί τους καθίσματα από το «Αρτέμιο Φράνκι», μετά από τον τελικό του Conference (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/05 @ 19:35

Φιορεντίνα: Οπαδοί πήραν μαζί τους καθίσματα από το «Αρτέμιο Φράνκι», μετά από τον τελικό του Conference (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τελικός του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό άφησε βαθιά πληγή στην Φιορεντίνα, με αρκετούς από τους οπαδούς της που βρέθηκαν στο "Αρτέμιο Φράνκι" να παρηγοριούνται για την απώλεια του τροπαίου παίρνοντας καθίσματα για... ενθύμιο.

Το ντεμπούτο που καθυστέρησε, το πρώτο ασημικό και το πολυπόθητο ευρωπαϊκό...-ThemaSports
30/05 @ 19:10

Το ντεμπούτο που καθυστέρησε, το πρώτο ασημικό και το πολυπόθητο ευρωπαϊκό...

Η 58η συμμετοχή του Ολυμπιακού Πειραιώς στις διοργανώσεις της UEFA ήταν η τυχερή...

ΧΑΜΟΣ και στη Λεμεσό μετά το γκολ του Ελ Κααμπί και την ΚΟΥΠΑ του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ THEMASPORTS)-ThemaSports
30/05 @ 17:41

ΧΑΜΟΣ και στη Λεμεσό μετά το γκολ του Ελ Κααμπί και την ΚΟΥΠΑ του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ THEMASPORTS)

Χαλασμός κόσμου ΚΑΙ στη Λεμεσό ψες μετά τα μεσάνυχτα, μετά το γκολ του Ελ Κααμπί στην παράταση του τελικού του Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, που χάρισε το βαρύτιμο τρόπαιο στην Ελλαδική ομάδα!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ