Ακολουθήστε μας στο Google news

Πάει καιρός αγαπητοί αναγνώστες να ασχοληθώ με την οικογένεια των διαιτητών ή κοράκων. Δεν διεκδικώ την αποκλειστικότητα της πληροφορίας, αλλά έχει μάθει και λαγωνικό του Αιχμηρού, ότι τους Τράττου και Μασιά στην ομάδα των Κυπρίων διεθνών, θα τους αντικαταστήσουν οι Λούκας Σωτηρίου και Νικόλας Νεοκλέους. Προσεχώς θα το ανακοινώσει το "Παλάτι".  Θα σταθώ λίγο παραπάνω στην περίπτωση Νικόλα Νεοκλέους. Ήταν αυτός που πριν 4 περίπου χρόνια, είχαν διαρρεύσει κασέτες (έγινε μεγάλο show στο κανάλι Sigma) ότι μιλούσε με το πρώην μέλος της επιτροπής διαιτησίας Μιχάλη Σπύρου (και παλιό διαιτητή) και ο τελευταίος φερόταν να του έλεγε να "κάψει" τις αριστερές ομάδες.  Γι αυτό και ο Σπύρου είχε χαρακτηριστεί τότε, ως "κουμμουνιστοφάγος". Ήταν την εποχή που ο Νεοκλέους, έκανε ακόμα παιχνίδια ομάδων μικρότερων ηλικιών.  Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η δίκη με κατηγορούμενο τον παλιό διαιτητή και μοναδικό μάρτυρα κατηγορίας τον Νεοκλέους. Πλήρωσε κάμποσα λεφτά δικηγορικά έξοδα ο Μιχάλης Σπύρου, αλλά δεν του επεβλήθη σοβαρή ποινή. Η υπόθεση ουσιαστικά έκλεισε.  Ο Νικόλας Νεοκλέους έλαβε bonus, για εκείνες τις καταγγελίες, αφού τα τελευταία 2-3 χρόνια, είναι στον κατάλογο των διαιτητών Α' κατηγορίας. Προσεχώς θα λάβει ακόμα πιο μεγάλο "δώρο", αφού παίρνοντας την κάρτα του διεθνή διαιτητή, θα έχει και μεγάλα οικονομικά οφέλη, όταν θα τον ορίζουν να διευθύνει ευρωπαικά παιχνίδια.  Απλώς να θυμίσουμε ότι η ιστορία που σας περιέγραψα πιο πάνω, είχε ξεκινήσει μετά τις πολύκροτες καταγγελίες του Μάριου Παναγή. Για εκείνες τις υποθέσεις, να σας είμαι ειλικρινής, δεν έψαξα αν έκλεισαν ή ακόμα τρέχουν οι εμπλεκόμενοι στα δικαστήρια.  Διευκρινίζω επίσης, ότι την "υπόθεση" εναντίον του Μιχάλη Σπύρου δεν την άνοιξε ο Παναγή, αλλά προφανώς την "έβγαλαν" παράλληλα κάποιοι κύκλοι για να μετατοπίσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης προς άλλη κατεύθυνση.  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η απάντηση του Άρη για Κβιλιτάια και τα ποσά που ακούγονται-ThemaSports
31/05 @ 13:03

Η απάντηση του Άρη για Κβιλιτάια και τα ποσά που ακούγονται

Ο πρόεδρος του σωματείου του Άρη Λεμεσού, Λύσανδρος Λυσάνδρου, αναφέρθηκε τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τον Κβιλιτάια.

«Κάηκε» ο Πειραιάς στην άφιξη των ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/05 @ 04:54

«Κάηκε» ο Πειραιάς στην άφιξη των ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανζουρλισμός επικράτησε στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά μόλις έφτασε το ανοιχτό πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες του Ολυμπιακού με το τρόπαιο του Conference League.

Στο δρόμο για υποτροφία ακόμη 55 μέλη του ΠΑ.Σ.Π.-ThemaSports
29/05 @ 15:48

Στο δρόμο για υποτροφία ακόμη 55 μέλη του ΠΑ.Σ.Π.

Την Τρίτη 28 Μαΐου 2024, στο βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΠ, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών πραγματοποίησε τις καθιερωμένες ποδοσφαιρικές αξιολογήσεις οι οποίες προσφέρουν στα μέλη του ΠΑ.Σ.Π. μοναδικές σπουδαστικές ευκαιρίες μέσω υποτροφιών.

Τελικός Conference League: Κλείνει αύριο ο εναέριος χώρος για ελικόπτερα και drones στο λεκανοπέδιο-ThemaSports
28/05 @ 19:05

Τελικός Conference League: Κλείνει αύριο ο εναέριος χώρος για ελικόπτερα και drones στο λεκανοπέδιο

Στην έκδοση ΝΟΤΑΜ προχώρησε η ΥΠΑ - Ποιες πτήσεις θα επιτρέπονται και ποιες ώρες ισχύει η απαγόρευση

Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Δημητρίου-ThemaSports
28/05 @ 16:13

Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Δημητρίου

Eνημέρωση από τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ορμήδειας για τον νέο πρόεδρο της ομάδας. 

ΕΡΜΗΣ: Συλλυπητήρια σε Θάσο Παναγιώτου για τον θάνατο της μητέρας του-ThemaSports
28/05 @ 15:54

ΕΡΜΗΣ: Συλλυπητήρια σε Θάσο Παναγιώτου για τον θάνατο της μητέρας του

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερμής Αραδίππου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ